Politică de rambursări și returnări

Produsul se poate returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea coletului!
1. Se completează formular de retur de mai jos ! Vă rugăm să completați câmpurile menționate în formular: Numele pe care ați plasat comanda / Numărul de telefon înregistrat în comandă / Produsul pe care doriți să îl returnați / Contul IBAN complet!
2. După înregistrarea formularului pe platformă, puteți returna coletul direct la adresa menționată pe ambalajul original către
(Nu confirmăm primirea formularelor de retur deoarece acestea se înregistrează automat în sistem în momentul trimiterii formularului de către dvs). Coletul se returnează prin orice firmă de curierat rapid. Costul transportului retur va fi suportat de către client!

Dacă coletul este trimis de către client fără ca noi să fim înștiințați înainte, acesta nu va fi preluat!(Înștiintare este reprezentată de formularul de retur)

Returnarea banilor pentru produsul comandat se face prin transfer bancar în maxim 7 zile! Facem tot posibilul să îi returnăm în cel mai scurt timp posibil!

Asigură-te ca produsul pe care vrei să îl returnezi îndeplinește următoarele condiții de retur!

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit și împachetate în ambalajul original. 

Returul poate fi refuzat în următoarele situații:

–  produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: acesta prezintă semne de purtare, deteriorare,spalare, rupturi, pete;

– etichetele atașate produsului au fost îndepărtate;

Ținem foarte mult la calitatea produselor și integritatea acestora motiv pentru care nu facem excepții când produsele returnate nu sunt exact așa cum au fost livrate!

Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de mai sus, coletul va fi refuzat și se va returna la dvs!

Dacă întâmpinați orice problemă legată de returnarea produsului/produselor, ne puteți contacta și vom soluționa problema în cel mai scurt timp posibil!

Vă rugăm să trimiteți pe …. următoarele date pentru cererea de retur: Nume, telefon, număr comandă, numele produsului/produselor returante, contul iban.

Shopping cart
Sign in

No account yet?