— AMINTIRI DE NEUITAT —

DESPRE NOI

FIRE SHOW BACAU – INGREDIENTUL EVENIMENTELOR REUSITE

Cu o prezență de aproape de 20 de ani pe piața din România, Fireshow va garantează servicii profesionale de calitate superioară. Fie că îți dorești un foc de artificii de neuitat, confetti, lampioane, articole pirotehnice profesionale de divertisment, de scenă, emițătoare se sunet, lansatoare profesionale, sisteme de inițiere.

Spectacole de Lumini – Fum – Confetti

Dorești un Revelion de neuitat, o nuntă din povești sau o petrecere explozivă? Nimic mai simplu! Echipa noastră îți garantează cel mai spectaculos foc de artificii. Dispunem de produse și echipamente profesionale certificate pentru ca toți cei prezenți să se bucure de atmosferă incendiară in deplină siguranță.

Profesionalism 100
Eficienta 100
Calitate 100
Evenimente Reusite 100

„Un spectacol de lumini ca o plasă de stele căzătoare. Am fost impresionată și țin să mulțumesc organizatorilor pentru profesionalism și implicare”

Madalina
„O nuntă nu poate fi completă fără un joc de artificii profesional! Apelați cu încredere la specialiști pentru un efect spectaculos!”
Manuel

„Am participat la un eveniment reușit cu un impresionant joc de artificii organizat de Fire Show Bacău și am avut parte de o experiență de neuitat.”

Robert

Solicitati o Oferta Personalizata!

Ne pliem pe necesitățile fiecărui client!